• Vjosa Explorer

    youtube

    Vjosa Explorer will take you to one of the most interesting and exciting areas of Albania, Permet. A group of 11 tour guides offering everything adventurous from hiking, agro – tourism, to rafting and so much more. A startup that loves nature and ready to share it with you!

    Vjosa Explorer do t’ju çojë në një nga zonat më interesante dhe emocionuese të Shqipërisë, Përmet. Një grup prej 11 guidash turistike që ofrojnë çdo gjë aventureske nga hiking, agro-turizëm, rafting dhe shumë më tepër. Një startup që e do natyrën dhe është gati ta ndajë atë me ju!