• SIA Albania Gjirokastër

  Pas një rrugëtimi në 15 qytete të #Shqipërisë, #SIAAlbania2018 do të jetë në #Gjirokastër në datë #28Maj (Universiteti “Eqerem Çabej”) për të zhvilluar trajnimin mbi gjenerimin e ideve dhe modelit të biznesit. A duhet të marrësh pjesë??? Nëse do #tëkrijoshtëardhmentënde ✔️ Nëse ke #ide që krijojnë #impakt #social ✔️ Nëse ke #guxim dhe #besim të jesh ti ai/ajo që #inspiron 

 • Hap!de Pogradec

  #YSBBalkans dhe #USAIDAlbania, në bashkëpunim me Impact Hub Viena dhe Institutin për Menaxhimin e Mjedisit dhe Territorit, organizojnë në datat 24-25 Maj 2018, në Pogradec, aktivitetin “Hapide BarCamp Pogradec” (trajnim 2 ditor) për të rinjtë që kanë ide/nisma për ngritjen e sipermarrjeve me impakt social në fushen e bujqësisë dhe agroturizmit. Ky trajnim organizohet në kuadër të konkursit kombëtar “Social Impact Award Albania 2018”. Tre idetë më të mira qe dalin nga […]

 • SIA Albania Vlorë

  Pas një rrugëtimi në 12 qytete të #Shqipërisë, #SIAAlbania2018 do të jetë në #Vlorë në datë #17Maj (Qendra Rajonale Rinore Vlorë) për të zhvilluar trajnimin mbi gjenerimin e ideve dhe modelit të biznesit. A duhet të marrësh pjesë??? Nëse do #tëkrijoshtëardhmentënde ✔️ Nëse ke #ide që krijojnë #impakt #social ✔️ Nëse ke #guxim dhe #besim të jesh ti ai/ajo që #inspiron 

 • Hap!de BarCamp

  Keni një ide biznesi me ndikim pozitiv në shoqëri? Atëherë, ejani në workshopin që organizojmë në Tiranë për ta shndërruar këtë ide në një projekt konkret. Hap!de është strukturuar në formatin e një BarCamp-i ku pjesëmarrësit e rinj kalojnë në një sërë trajnimesh dhe ushtrime praktike. Ky workshop i ndihmon ata të krijojnë ide biznesi dhe të ndërtojnë modelin përkatës të biznesit. Gjatë ditës së dytë do të përzgjidhen dy fitues. Fituesi i […]

 • SIA Albania Trajnime Lokale Durrës

    #SIAAlbania2018 do të jetë në datë #10Maj në qytetin e #Durrësit. Nëse je 15-30 vjeç dhe ke një #ide #biznesi me #impakt #social, mos mungo! Nëse ende nuk ke një #ide, por do #tëkrijoshtëardhmentënde, të presim te Universiteti “Aleksandër Moisiu”, Currila. Trajnimi është falas: Gjenerimi i ideve dhe modelit të biznesit

 • SIA Albania Trajnime Lokale Elbasan

  Nëse je një i ri nga #Elbasani dhe ke #ide #biznesi me #impakt #social, mos mungo! Nëse ende nuk ke një #ide, të presim në trajnimin tonë në qytetin tënd. Në datë #9Maj #SIAAlbania2018 do të zhvillojë trajnimin mbi “Gjenerimin e ideve dhe modelit të biznesit” në #Elbasan. Trajnimi është falas.

 • SIA Albania Trajnime Lokale Fier

  SIA Fier

    #SIAAlbania2018 do të jetë në datë #3Maj në qytetin e #Fierit. Nëse je 15-30 vjeç dhe ke një #ide #biznesi me #impakt #social, mos mungo! Nëse ende nuk ke një #ide, por do #tëkrijoshtëardhmentënde, të presim te Qendra “Epoka e Re” Fier. Trajnimi është falas: Gjenerimi i ideve dhe modelit të biznesit

 • SIA Albania Trajnime Lokale Berat

  SIA Berat

  Ke një ide biznesi me impakt social? Je 15-30 vjeç? Do të krijosh të ardhmen tënde? Të presim në trajnimin e Social Impact Award 2018, në datë #2Maj, ora 11:00 në bibliotekën e qytetit “Vexhi Buharaja”, kati i II-të. Trajnim është falas: Gjenerimi i ideve dhe modelit të biznesit

 • SIA Albania Trajnime Lokale Lezhë

  SIA Lezhe

  Ke një ide biznesi me impakt social? Je 15-30 vjeç? Do të krijosh të ardhmen tënde? Të presim në trajnimin e Social Impact Award 2018, në datë #27Prill, ora 14:00 në Qendrën Kulturore të Fëmijëve në Lezhë. Trajnim është falas: Gjenerimi i ideve dhe modelit të biznesit

 • SIA Albania Trajnime Lokale Pogradec

  SIA Pogradec

  Nëse je një i ri nga Pogradeci dhe ke një ide biznesi social, të presim në datë #19Prill, ora 10:00, në Sallën e Këshillit Bashkiak, Pogradec. Merr pjesë në trajnimin e #SIAAlbania2018 dhe #KrijoTëArdhmenTënde. Trajnimet lokale janë falas.