Hapi I

Shikoni vidiot dhe shtoni tre te preferuarat per Buletinin e Votimit

Ju duhet te plotesoni tre pikat e Buletinit te votimit per te vazhduar ne hapin e rradhes!

Hapi II

Regjistrimi behet vetem me nje klik ne mediat tuaja sociale

Ju duhet te regjistroheni ne menyre qe te perfundoni procesin e votimit! Votimi behet vetem nje here!

Hapi III

Shperndajeni me miqte tuaj ose dergoni mesazh ekipit te projektit

Votimi juaj eshte pranuar! Shperndajeni me miqte tuaj!

 • Be Puzzle

  Be puzzle aims at generating a manual with psycho-social games for children with special needs, their inclusion and integration into society. Be Puzzle synon gjenerimin e një manuali me lojëra psikosociale për fëmijët me nevoja të veçanta, gjithëpërfshirjen dhe integrimin e tyre në shoqëri.

  Youtube

  More details

 • Ina Photography

    Ina Toska is a 30 years old girl with special needs. She has started to work as a freelance photographer since 2011. Ina has been working as a voluntary photographer at “Horizont” center which is a center located in Fieri for children with disabilities. Ina Toska, 30 vjeçarja me aftësi të veçanta, punon si  fotografe që prej vitit 2011 në qytetin e Fierit. Kryesisht Ina ka punuar për evente […]

  Youtube

  More details

 • IPR Albania

  IPR Albania is a new platform that covers all aspects of your communication needs, helping you reach, target and engage your audience. This platform provides media database, monitoring, and analytics solutions for PR and Media professionals. Their mission is to help students, academics and anyone who is interested in field of PR to identify and connect with influencers, capture coverage, and measure the impact of everything they do. IPR Albania […]

  Youtube Website

  More details

 • Milkyway

  Did you know that donkey milk is said by experts to be the closest animal milk to the human variety? It has been used since antiquity for cosmetic purposes as well as infant nutrition. Milkyway aims to produce the milk of donkeys in Albania and to realize a touristic farm with donkeys. Have you ever thought donkeys could be that cool? A e dinit se qumështi i gomaricës, sipas ekspertëve, […]

  Youtube

  More details

 • Një Dedikim Për Ty

  Are you looking for a special, personalized and handmade gift? “Nje dedikim per ty” is an online shop for handmade paper-based products in the form of explosive boxes and personalized books. Je duke kërkuar për një dhuratë të veçantë, të personalizuar dhe të punuar me dorë (handmade)? “Një dedikim për ty” është një dyqan online për produkte handmade me bazë letre në formën e kutive shpërthyese dhe librave të personalizuar.

  Youtube Instagram

  More details

 • Nymphadora

  Nymphadora is a natural product nettle – based line for skin care routine. This line is made up of 5 products for skin care (Soap, Tea, Mask, Oil and Tonic). Nettle – based remedies can be called “smart”: they automatically determine where to send all their healing powers. Nymphadora është një linjë produktesh natyrale me bazë hithre për rutinën e përkujdesjes së lëkurës. Kjo linjë është e përbërë nga 5 […]

  Youtube Instagram

  More details

 • Observatori Turistik

  The Tourist Observatory is a place to observe astronomical and natural phenomena. A form of tourism completely new in Albania. Here you will find: Astronomical observation and biodiversity tours. Tours and activities in nature. Accommodation and food Historical and cultural tours. Observatori Turistik është një vend për të vëzhguar fenomenet astronomike dhe natyrore. Një formë turizmi krejtësisht e re në Shqipëri. Këtu do të gjeni: Vëzhgim astronomik dhe guida biodiversiteti. […]

  Youtube

  More details

 • START AD

  START AD is an advertising agency offering a user-friendly platform for interaction between webmasters and advertisers on the Website. Start Ad platfroma e marketingut online, e cila ju ofron bizneseve një mundësi reklamimi të gjerë në internet dhe mudësinë për t’u bërë një reklamë virale.

  Youtube

  More details

 • The New Life Proposition

  The New Life Proposition is the solution to socializing and economic for the elder people in Albania. These needs can be addressed by a simple scheme of co-living, sharing spaces and renting the other ones in order to have a more social life and economic stability. New Life Proposition është zgjidhja më ekonomike dhe sociale për njerëzit e moshuar në Shqipëri. Këto nevoja mund të trajtohen nga një skemë e […]

  Youtube

  More details

 • Vjosa Explorer

  Vjosa Explorer will take you to one of the most interesting and exciting areas of Albania, Permet. A group of 11 tour guides offering everything adventurous from hiking, agro – tourism, to rafting and so much more. A startup that loves nature and ready to share it with you! Vjosa Explorer do t’ju çojë në një nga zonat më interesante dhe emocionuese të Shqipërisë, Përmet. Një grup prej 11 guidash […]

  Youtube

  More details

 • Zamu Art Studio

  ZAMU Art Studio is home of the young artists. Founded by Imarion and Ariola Ziraj, two young artists that develop different techniques of art, string-art, paintings, handmade jewels and accessories, ZAMU aims to be the platform where every artist can express him/herself. Zamu Art Studio është shtëpia e artistëve të rinj. Themeluar nga Imarion dhe Ariola Ziraj, dy artistë të rinj që zhvillojnë teknika të ndryshme të artit, string-art, piktura, bizhuteri […]

  Youtube

  More details