• Ina Photography

  youtube

   

  Ina Toska is a 30 years old girl with special needs. She has started to work as a freelance photographer since 2011. Ina has been working as a voluntary photographer at “Horizont” center which is a center located in Fieri for children with disabilities.

  Ina Toska, 30 vjeçarja me aftësi të veçanta, punon si  fotografe që prej vitit 2011 në qytetin e Fierit. Kryesisht Ina ka punuar për evente të vogla dhe për organizata të ndryshme. Ajo aktualisht punon si fotografe vullnetare për qendrën e fëmijëve me aftësi ndryshe “Horizont”.

16 Comments

 1. Monika Rrapi says: 03.09.2018 at 19:05Reply

  Suksese Ina ne çdo rruge te jetes tende. Te uroj sa me shume besim ne vete dhe shendet.

 2. Klorinda Prifti says: 03.09.2018 at 19:15Reply

  Ina is a wonderfull person and a talented photographer.

 3. Irena says: 03.09.2018 at 20:11Reply

  Ina ë meriton

 4. Armela Panajoti says: 03.09.2018 at 21:43Reply

  Te lumte, Ina!

 5. vali says: 04.09.2018 at 13:04Reply

  ti je artiste qe na motivon cdo dite me energjine tende sfiduese, Ina Toska.
  ti le gjurme te pashlyeshme ne historine e jetes tone me fotografite, je prane nesh ne cdo veprimtari dhe krijon histori institucionale dhe individuale.

 6. Janji Malvina says: 04.09.2018 at 15:18Reply

  Suksese Ina

 7. Griselda Prifti says: 04.09.2018 at 21:28Reply

  Bravo Ina, dhe shume suksese❤

 8. Elda Goxhaj says: 04.09.2018 at 22:02Reply

  Suksese talenti që ske kufij 🤩

 9. Florida Brahimaj says: 05.09.2018 at 00:46Reply

  Bravo Inushi suksese te metejhme zemer

 10. Shkolla Zhupan Zhupan says: 05.09.2018 at 06:51Reply

  Suksese Ina, je shume e mire dhe e palodhur ne punen tende. Te falenderoj qe je gjithmone prane nesh me aparatin tend.

 11. Urania Mandro says: 05.09.2018 at 16:36Reply

  Inushe zemer suksese!

 12. Klodibehajprifti says: 05.09.2018 at 21:00Reply

  Ina je zemer

 13. Giusy Di Simone says: 05.09.2018 at 21:44Reply

  Ina ka një talent të madh dhe, nëpërmjet syve të tij, tregon një botë të mrekullueshme.

  Ina has a great talent and, through her eyes, shows us a wonderful world.

 14. Erviola Ndreko Konomi says: 06.09.2018 at 06:42Reply

  Suksese Ina! 🤗😍

 15. Elisa Trevisan says: 06.09.2018 at 21:14Reply

  Ina is very talented and through her camera she catches special moments or impressive details!

 16. Irena Hamataj says: 13.09.2018 at 23:00Reply

  suksese ina