• Gjimnazistet.al

  The first portal of math and physics instruction for high school students. Our focus is not just solving the exercises, but also the step-by-step explanation of any mathematical shift as in solving math and physics exercises. This is the pillar of this project and its philosophy, the key to success is that every high school student can increase his results in these subjects.

  Portali i pare i mesimeve te matematikes dhe fizikes per gjimnazistet. Fokusi ynë është jo thjesht zgjidhja e ushtrimeve, por edhe shpjegimi hap pas hapi i çdo kalimi matematik si në zgjidhjen e ushtrimeve të matematikës, ashtu dhe në ato të fizikës.Kjo eshte shtylla e këtij projekti dhe filozofia e tij, çelësi i suksesit që çdo gjimnazist të mund të rrisë rezultatet e tij në këto lëndë.

  Social profiles

1 Comment

 1. aferdita T says: 07.09.2017 at 16:35Reply

  Urime për çfarë keni arritur deri tani dhe suksese në të ardhmen!
  Shumë projekt i bukur që u vjen në ndihmë shumë të rinjve, sidomos atyre që nuk kanë akses të shpejtë dhe të lehtë për tu këshilluar me mësues profesionistë. Një bravo e madhe për kontributin që po jepni në edukimin e të rinjve.

Leave a reply.