• Be Puzzle

  youtube

  Be puzzle aims at generating a manual with psycho-social games for children with special needs, their inclusion and integration into society.

  Be Puzzle synon gjenerimin e një manuali me lojëra psikosociale për fëmijët me nevoja të veçanta, gjithëpërfshirjen dhe integrimin e tyre në shoqëri.

2 Comments

 1. Monika Rrapi says: 04.09.2018 at 09:37Reply

  Me shume dashuri me femijet dhe per femijet !

 2. Leme A. Hajdari says: 17.09.2018 at 11:28Reply

  Një staf në të cilin gjithëpërfshirja është primare për një integrim sa më të mirë të fëmijëve me aftësi të veçanta.