• Observatori Turistik

  The Tourist Observatory is a place to observe astronomical and natural phenomena. A form of tourism completely new in Albania. Here you will find:
  Astronomical observation and biodiversity tours.
  Tours and activities in nature.
  Accommodation and food
  Historical and cultural tours.

  Observatori Turistik është një vend për të vëzhguar fenomenet astronomike dhe natyrore. Një formë turizmi krejtësisht e re në Shqipëri. Këtu do të gjeni:

  Vëzhgim astronomik dhe guida biodiversiteti.
  Guida dhe aktivitete në natyrë.
  Akomodim dhe ushqim

  Guida historike dhe kulturore

  Social profiles

1 Comment

 1. Viktor Bogdani says: 03.09.2018 at 19:09Reply

  Pershendetje !
  Une jam Viktori ,jam Guide Lokale ne Parkun e Shebenikut -zona turistike e Rrajces.Jemi agjenci lokale private qe ndermarrim nisma per aktivitete ,guida ne natyre ,hiking,camping etj..Ne vazhdojme me guiden me se shumti ne sezonin e veres ,por gjithashtu edhe ne dimer me skijim,apo edhe patinazh ne liqenet akullnajore sic jane Liqenet e Rrajces-Alpine 2220 metra…Interesimi per ne si guida eshte teper i madh duke filluar nga agjencite turistike ne Shqiperi ,por gjithashtu edhe turisteve te huaj.Interesimi qendron tek fokusimi i vezhgimit i zones se Rrajces e cila eshte zona e mbrojtur nga UNESCCO ,ne Listen e Trashegimise Natyrore Boterore ..Guida jone vazhdon edhe me tej duke u promovuar me se shumti edhe me ju ,gjithashtu edhe agjencite turistike ..Aktiviteti -guida jone vijon ne fundjaven qe vjen ne date 9 Shator ,per eksplorim dhe hiking te Liqeneve Akullnajore te Rrajces dhe Parkut te Shebenikut …Ju falenderoj
  Viktor Bogdani-Guide !

Leave a reply.