• Jemi njesoj

  Multidisciplinary center providing full logopedic service and sign language course. Logopedic service is a service that is offered mainly to children who have present problems with articulation as a primary problem or another problem during which the communication and expression of the world is achieved that the child’s interior. Sign language is enabled with the course, an innovation in which not only signs are taught, but a part of the culture of people do not hear.

  Qender multidisplionare ku ofrohet sherbimi i plote i logopedise dhe kursi i gjuhes se shenjave.Sherbimi i logopedise eshte nje sherbim qe ju ofrohet kryesisht  femijeve te cilet paraqesin probleme me artikulimin si problem paresor ose nga nje problem tjeter gjate te cilit arrihet komunikimi dhe shprehja e botes se brendshme te femijes.Gjuha e shenjave mundesohet me kursin ,nje risi gjate te cilit mesohen jo vetem shenjat por nje pjese e kultures se njerezve te nuk degjojne.

   

  Social profiles

1 Comment

 1. Besmira Aliaj says: 14.09.2017 at 06:54Reply

  Ideja me e mire e cila do i bej kete shtrese te ndihen social dhe te perfshire ????

Leave a reply.