• EPTON (Shtepia e librit zanor)

    youtube

    Shtëpia e librit Zanore ‘Epton’ vjen në formën e një aplikacioni në celularin tuaj

    ku mund të  dëgjoni përralla dhe histori për fëmijë dhe jo vetëm.Me shkarkimin e aplikacionit ju do të mund të hyni në librarinë tonë të larmishme dhe të zgjidhni përrallën që ju pëlqen,

    të lexuar nga shqipfolës të zgjedhur.