• Hap!de BarCamp Pogradec

  #YSBBalkans dhe #USAIDAlbania, në bashkëpunim me Impact Hub Viena dhe Institutin për Menaxhimin e Mjedisit dhe Territorit, organizojnë në datat 24-25 Maj 2018, në Pogradec, aktivitetin “Hapide BarCamp Pogradec” (trajnim 2 ditor) për të rinjtë që kanë ide/nisma për ngritjen e sipermarrjeve me impakt social në fushen e bujqësisë dhe agroturizmit. Ky trajnim organizohet në kuadër të konkursit kombëtar “Social Impact Award Albania 2018”.
  Tre idetë më të mira qe dalin nga trajnimi i Pogradecit do të përzgjidhen për tu bërë pjesë e programit të inkubimit të “Social Impact Award Albania 2018″ (Korrik – Shtattor 2018), në fund të të cilit tre startupet më të mira do të përfitojnë 2,000 Euro financim dhe do të dërgohen për të marrë pjesë falas në “SIA Global Summit” në Nëntor 2018, në Tbilisi, Gjeorgji.

  REGJISTRIMET pranohen deri ditën e Hënë, datë 21 Maj, ora 23:30, duke plotësuar formularin më poshtë ! https://goo.gl/UUaWdp

 • SIA Albania Gjirokastër

 • SIA Albania Tiranë

   

  Keni një ide biznesi me ndikim pozitiv në shoqëri?

  Atëherë, ejani në workshopin që organizojmë te Universiteti ” Epoka” (Tiranë) për ta shndërruar këtë ide në një projekt konkret. Këtu ju do të mësoni se çfarë duhet të trajtoni në projektin tuaj dhe të përgatisni aplikimin tuaj për “Social Impact Award Albania”.

  Tematikat që do të trajtohen:

  – Gjenerimi i ideve

  – Zhvillimi i modelit të biznesit

  – Zhvillimi i planit të biznesit.

  Janë të ftuar në workshop të gjithë të rinjtë që:

  -kanë një ide konkrete për një projekt social

  – dëshirojnë të zhvillojnë më tej idenë e tyre

  – dëshirojnë të aplikojnë në Social Impact Award

  Bashkohuni me ne dhe krijoni të ardhmen tuaj!!!

   

   

 • Trajnim në Vlorë

  Keni një ide biznesi me ndikim pozitiv në shoqëri?

  Atëherë, ejani në workshopin që organizojmë në Vlorë për ta shndërruar këtë ide në një projekt konkret. Këtu ju do të mësoni se çfarë duhet të trajtoni në projektin tuaj dhe të përgatisni aplikimin tuaj për “Social Impact Award Albania”.

  Tematikat që do të trajtohen:

  – Gjenerimi i ideve

  – Zhvillimi i modelit të biznesit

  – Zhvillimi i planit të biznesit.

  Janë të ftuar në workshop të gjithë të rinjtë që:

  -kanë një ide konkrete për një projekt social

  – dëshirojnë të zhvillojnë më tej idenë e tyre

  – dëshirojnë të aplikojnë në Social Impact Award

  Bashkohuni me ne dhe krijoni të ardhmen tuaj!!!

 • Hap!de Pogradec

  #YSBBalkans dhe #USAIDAlbania, në bashkëpunim me Impact Hub Viena dhe Institutin për Menaxhimin e Mjedisit dhe Territorit, organizojnë në datat 24-25 Maj 2018, në Pogradec, aktivitetin “Hapide BarCamp Pogradec” (trajnim 2 ditor) për të rinjtë që kanë ide/nisma për ngritjen e sipermarrjeve me impakt social në fushen e bujqësisë dhe agroturizmit. Ky trajnim organizohet në kuadër të konkursit kombëtar “Social Impact Award Albania 2018”.
  Tre idetë më të mira qe dalin nga trajnimi i Pogradecit do të përzgjidhen për tu bërë pjesë e programit të inkubimit të “Social Impact Award Albania 2018″ (Korrik – Shtattor 2018), në fund të të cilit tre startupet më të mira do të përfitojnë 2,000 Euro financim dhe do të dërgohen për të marrë pjesë falas në “SIA Global Summit” në Nëntor 2018, në Tbilisi, Gjeorgji.

  TË GJITHA SHPENZIMET E AKOMODIMIT (për datat 24 dhe 25 Maj ne darke) & USHQIMIT PËR PJESMARRËSIT MBULOHEN NGA ORGANIZATORËT.

  REGJISTRIMET pranohen deri ditën e Hënë, datë 21 Maj, ora 23:30, duke plotësuar formularin më poshtë ! https://goo.gl/UUaWdp

 • SIA Albania Vlorë

 • Hap!de BarCamp

  Keni një ide biznesi me ndikim pozitiv në shoqëri?

  Atëherë, ejani në workshopin që organizojmë në Tiranë për ta shndërruar këtë ide në një projekt konkret. Hap!de është strukturuar në formatin e një BarCamp-i ku pjesëmarrësit e rinj kalojnë në një sërë trajnimesh dhe ushtrime praktike. Ky workshop i ndihmon ata të krijojnë ide biznesi dhe të ndërtojnë modelin përkatës të biznesit.

 • Hap!de BarCamp

  Keni një ide biznesi me ndikim pozitiv në shoqëri?

  Atëherë, ejani në workshopin që organizojmë në Tiranë për ta shndërruar këtë ide në një projekt konkret. Hap!de është strukturuar në formatin e një BarCamp-i ku pjesëmarrësit e rinj kalojnë në një sërë trajnimesh dhe ushtrime praktike. Ky workshop i ndihmon ata të krijojnë ide biznesi dhe të ndërtojnë modelin përkatës të biznesit.

  Gjatë ditës së dytë do të përzgjidhen dy fitues. Fituesi i vendit të parë përfiton 2.5 muaj inkubim falas nga Yunus Social Business Balkans si dhe pjesëmarrje falas në SIA Summit 2018 (Tbilisi, Gjeorgji).

  Fituesi i vendit të dytë kalon automatikisht në gjysmëfinalen e Social Impact Award 2018.

 • SIA Albania Trajnime Lokale Durrës

 • SIA Albania Trajnime Lokale Elbasan

  Nëse je një i ri nga #Elbasani dhe ke #ide #biznesi me #impakt #social, mos mungo!
  Nëse ende nuk ke një #ide, të presim në trajnimin tonë në qytetin tënd.
  Në datë #9Maj #SIAAlbania2018 do të zhvillojë trajnimin mbi “Gjenerimin e ideve dhe modelit të biznesit” në #Elbasan.
  Trajnimi është falas.