Navigation

“Social Impact Award Albania” fillon më datë 3 Prill 2018. Eventi i hapjes dhe sesioni i parë i trajnimeve do të zhvillohen në qytetin e Shkodres, në ambientet e Hotel “Tradita”, i ndodhur në adresën: Rruga “Edith Durham”, Nr 25, Shkodër.

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close