Navigation
Loading Events
  • Friday 27th

    April 2018

  • From

    To

  • Lezhë, Albania

  • Ticket price

Trajnim në Lezhë

Details

Date:
27.04.2018
Time:
14:00 - 16:00
Event Tags:
, , ,

Organizer

Social Impact Albania Award
Email:
albania@socialimpactaward.net
Website:
https://albania.socialimpactaward.net/

Keni një ide biznesi me ndikim pozitiv në shoqëri?

Atëherë, ejani në workshopin që organizojmë në Lezhë për ta shndërruar këtë ide në një projekt konkret. Këtu ju do të mësoni se çfarë duhet të trajtoni në projektin tuaj dhe të përgatisni aplikimin tuaj për “Social Impact Award Albania”.

Tematikat që do të trajtohen:

– Gjenerimi i ideve

– Zhvillimi i modelit të biznesit

– Zhvillimi i planit të biznesit.

Janë të ftuar në workshop të gjithë të rinjtë që:

-kanë një ide konkrete për një projekt social

– dëshirojnë të zhvillojnë më tej idenë e tyre

– dëshirojnë të aplikojnë në Social Impact Award

Bashkohuni me ne dhe krijoni të ardhmen tuaj!!!

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close