Navigation
Loading Events
  • Monday 28th

    May 2018

  • From

    To

  • Gjirokastër, Albania

  • Ticket price

SIA Albania Gjirokastër

Details

Date:
28.05.2018
Time:
11:00 - 13:00

Organizer

Social Impact Albania Award
Email:
albania@socialimpactaward.net
Website:
https://albania.socialimpactaward.net/

Venue

Universiteti “Eqerem Çabej”
Gjirokastër, Albania + Google Map

Keni një ide biznesi me ndikim pozitiv në shoqëri?

Atëherë, ejani në workshopin që organizojmë te Universiteti ” Eqerem Çabej” Gjirokastër) për ta shndërruar këtë ide në një projekt konkret. Këtu ju do të mësoni se çfarë duhet të trajtoni në projektin tuaj dhe të përgatisni aplikimin tuaj për “Social Impact Award Albania”.

Tematikat që do të trajtohen:

– Gjenerimi i ideve

– Zhvillimi i modelit të biznesit

– Zhvillimi i planit të biznesit.

Janë të ftuar në workshop të gjithë të rinjtë që:

-kanë një ide konkrete për një projekt social

– dëshirojnë të zhvillojnë më tej idenë e tyre

– dëshirojnë të aplikojnë në Social Impact Award

Bashkohuni me ne dhe krijoni të ardhmen tuaj!!!

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close