Navigation
Loading Events
  • Friday 11th

    May 2018

  • From

    To

  • , Albania

  • Ticket price

Hap!de BarCamp

Details

Date:
11.05.2018
Time:
17:30 - 21:00
Event Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/1919052378138909/

Organizer

Social Impact Albania Award
Email:
albania@socialimpactaward.net
Website:
https://albania.socialimpactaward.net/

Keni një ide biznesi me ndikim pozitiv në shoqëri?

Atëherë, ejani në workshopin që organizojmë në Tiranë për ta shndërruar këtë ide në një projekt konkret. Hap!de është strukturuar në formatin e një BarCamp-i ku pjesëmarrësit e rinj kalojnë në një sërë trajnimesh dhe ushtrime praktike. Ky workshop i ndihmon ata të krijojnë ide biznesi dhe të ndërtojnë modelin përkatës të biznesit.

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close