Navigation
Loading Events
  • 11.05.2018

    2018

  • From 17:30

    To 21:00

  • , Albania

  • Ticket price

Hap!de BarCamp

Details

Date:
11.05.2018
Time:
17:30 - 21:00
Event Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/1919052378138909/

Organizer

Social Impact Albania Award
Email:
albania@socialimpactaward.net
Website:
https://albania.socialimpactaward.net/

Venue

Aula Magna, Universiteti Europian i Tiranës
+ Google Map

Keni një ide biznesi me ndikim pozitiv në shoqëri?

Atëherë, ejani në workshopin që organizojmë në Tiranë për ta shndërruar këtë ide në një projekt konkret. Hap!de është strukturuar në formatin e një BarCamp-i ku pjesëmarrësit e rinj kalojnë në një sërë trajnimesh dhe ushtrime praktike. Ky workshop i ndihmon ata të krijojnë ide biznesi dhe të ndërtojnë modelin përkatës të biznesit.

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close