Navigation
Loading Events
  • 24.05.2018

    2018

  • From 16:30

    To 21:00

  • Pogradec, Albania

  • Ticket price

Hap!de BarCamp Pogradec

Details

Date:
24.05.2018
Time:
16:30 - 21:00
Event Tags:
,
Website:
https://goo.gl/UUaWdp

Organizer

Social Impact Albania Award
Email:
albania@socialimpactaward.net
Website:
https://albania.socialimpactaward.net/

Venue

Hotel Pogradeci
Pogradec, Albania + Google Map

#YSBBalkans dhe #USAIDAlbania, në bashkëpunim me Impact Hub Viena dhe Institutin për Menaxhimin e Mjedisit dhe Territorit, organizojnë në datat 24-25 Maj 2018, në Pogradec, aktivitetin “Hapide BarCamp Pogradec” (trajnim 2 ditor) për të rinjtë që kanë ide/nisma për ngritjen e sipermarrjeve me impakt social në fushen e bujqësisë dhe agroturizmit. Ky trajnim organizohet në kuadër të konkursit kombëtar “Social Impact Award Albania 2018”.
Tre idetë më të mira qe dalin nga trajnimi i Pogradecit do të përzgjidhen për tu bërë pjesë e programit të inkubimit të “Social Impact Award Albania 2018″ (Korrik – Shtattor 2018), në fund të të cilit tre startupet më të mira do të përfitojnë 2,000 Euro financim dhe do të dërgohen për të marrë pjesë falas në “SIA Global Summit” në Nëntor 2018, në Tbilisi, Gjeorgji.

REGJISTRIMET pranohen deri ditën e Hënë, datë 21 Maj, ora 23:30, duke plotësuar formularin më poshtë ! https://goo.gl/UUaWdp

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close